Zateq Carbon Padel Familien

Premium HM Carbon

Den nye Carbon serie af padel bat omfatter 3 modeller med hver sin geometri. Zateq Carbon serien består af modellerne Carbon Strike, Carbon Nuke og Carbon X-Treme.

Kombinationen af Carbonmaterialet og EVA kernen er nøje udvalgt, men henblik på at skabe det optimale samspil, mellem styrken i Carbon fibren og responsen i EVA kernen. Ved hjælp af HM Carbon (High Modulus), er det muligt at holde slagfladen i en tykkelse, hvor du som spiller får maksimal effekt af kernens respons, uden at dette blot optages som energitab i overfladen.

Designet af et Zateq Padel Bat er afstemt den tiltænkte funktion, og rammen er fundamentet i hele Padel battet. Det er uhyre vigtigt at rammen er stiv og rigid, således at energitab ikke forekommer i form af udbøjning. Takket være dette, sikres det, at maksimal energi i dit Zateq Padel bat overføres til skummet, og at returhastigheden på bolden bliver så høj som muligt, med minimal anstrengelse.

3 Geometrier og 3 nye rammedesigns

Carbon serien tilbyder dig muligheden for at vælge din forestukne padel type, som betingelsesløst kan supportere dit spil og din udvikling.

Zateq Strike er designet med det traditionelle runde hoved, med et massetyngdepunkt placeret relativt i midten. Dette sikrer masser af tilgivelse, og foretrækkes af nye padelspillere. Strike er designet med en blød eva kerne, som hjælper spilleren med at få naturlig power i slagene. Strike serien er konstrueret med en V-Profil og Sharp Edge, som giver en særdeles kantet profil, hvilket øger stivheden i konstruktionen markant.

Zateq Nuke er hybrid Padel battet, til padelspilleren som søger et all-round padel bat, uden at ville gå på kompromis med power og spilbarheden. Nuke serien kombinerer det bedste fra Zateq Padel Pro serien og Strike serien, og er designed med medium hår EVA kerne, som er ideel til den mellem hårde spillertype, og som samtidig supportere det blødere sving fra den nyere padelspiller.